Schildersbedrijf in Delft dat garanties durft te geven

Een verse lik van de beste verf

Uw pand verkoopklaar maken


Onze schildersdiensten zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Bent u van plan uw pand te verkopen? Dan wilt u natuurlijk dat het er representatief uitziet. Wij herstellen uw pand in no time in de oorspronkelijke staat. Het ziet er dan weer als nieuw uit en u kunt het veel makkelijker verkopen. Nieuw schilderwerk heeft bovendien een positief effect op de waarde van uw huis. Een mooi geschilderde en onderhouden woning verkoopt nu eenmaal beter dan een huis waar de tijd zijn sporen zichtbaar heeft achtergelaten. Wilt u meer weten over het verkoopklaar maken van uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op.

Buitenschilderwerk

Wij schilderen al jarenlang woningen vanbinnen én vanbuiten. Of het nu om het schilderwerk van een huis of kantoorpand gaat, bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij werken zeer nauwkeurig en zorgen voor een resultaat waar u lang van kunt genieten. Door ons buitenschilderwerk ziet uw pand er weer mooi uit. Vergeet niet om regelmatig onderhoud te laten doen! Een goede onderhoudsbeurt komt het uiterlijk van uw pand altijd ten goede.

Binnenschilderwerk

Niet alleen de buitenkant van uw huis heeft regelmatig een verse verflaag nodig, ook de binnenkant heeft af en toe een opknapbeurt nodig. U zult zien dat nieuw schilderwerk uw huis een veel frisser uiterlijk geeft. Wij doen dat snel, nauwkeurig en tegen een scherpe prijs. Gun de binnenkant van uw woning een kleine opfrisbeurt. Onze specialisten adviseren u graag over de beste verf en verftechnieken voor uw woning.

Restauratiewerkzaamheden

Uw huis of bedrijfspand kan door lekkage, brand of een ongelukje schade oplopen. Ons team van specialisten herstelt uw schade snel en goed zodat deze niet meer zichtbaar is.