Schildersbedrijf in Delft dat garanties durft te geven

Een verse lik van de beste verf

Koopklaar maken van uw pand

Onze schilderdiensten zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Wilt u uw pand verkopen? Dan wilt u natuurlijk dat het er representatief uitziet. Wij herstellen uw pand in no time weer in de oorspronkelijke staat. Zo ziet het er fris en als nieuw uit en is het veel makkelijker te verkopen. Nieuw schilderwerk heeft ook een positief effect op de waarde van uw huis. Een mooi geschilderde en onderhouden woning ligt nou eenmaal beter in de markt dan een woning waar de tijd zijn sporen zichtbaar heeft achtergelaten.

Wilt u meer weten over het koopklaar maken van uw woning of bedrijfspand? Neem contact op.

Schildersbedrijf Delft; Du Clou; binnenschilder; schilderwerk;

Buitenschilderwerk

Wij schilderen al jarenlang woningen van binnen én van buiten. Of het nu om het schilderwerk van een huis of om een kantoorpand gaat, bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij werken nauwkeurig en zorgen voor een resultaat waar u lang van kunt genieten. Ons buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw pand er weer voor mooi bij staat. Vergeet niet om regelmatig onderhoud te laten plegen! Een goede onderhoudsbeurt komt het uiterlijk van uw pand altijd ten goede.

Binnenschilderwerk

Niet alleen de buitenkant van het huis heeft regelmatig een verse verflaag nodig, ook de binnenkant moet er zo nu en dan aan geloven. U zult zien dat vers schilderwerk uw huis een veel frisser uiterlijk geeft. Ons bedrijf doet het snel, nauwkeurig en voor een scherpe prijs. Gun de binnenkant van uw woning een kleine opfrisbeurt. Onze specialisten voorzien u graag van advies over de beste verf en verftechnieken voor uw woning.
 

buitenschilder; winterschilder; woning laten schilderen

Restauratiewerkzaamheden

Uw huis of bedrijfspand kan door diverse redenen zoals lekkage, brand of een ongelukje schade oplopen. Ons team van specialisten herstelt uw schade zodat het niet meer zichtbaar is.